Vegeta natur

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗБЛИЖИТЕ СО ПРИРОДАТА. ИЛИ ЕДНОСТАВНО ДА ДОДАДЕТЕ ВЕГЕТА НАТУР ЗА ПИЛЕШКО.

МОЖЕТЕ ДА ЈАВАТЕ ДО МЕКСИКО. ИЛИ ЕДНОСТАВНО ДА ДОДАДЕТЕ ВЕГЕТА НАТУР ЗА МЕКСИКАНСКИ ЈАДЕЊА

МОЖЕТЕ ДА ИНСИСТИРАТЕ НА ЈАЈЦА ОД АВТОХТОНИ ДАЛМАТИНСКИ КОКОШКИ. ИЛИ ЕДНОСТАВНО ДА ДОДАДЕТЕ ВЕГЕТА НАТУР

МОЖЕТЕ ДА ГО ПРАТИТЕ ВО ЛОВ НА СОВРШЕНО ПОДГОТВЕН БИФТЕК. ИЛИ ЕДНОСТАВНО ДА ДОДАДЕТЕ ВЕГЕТА НАТУР

МОЖЕТЕ ДА ТРГНЕТЕ ПО НЕГОВИТЕ СТАПКИ И ДА ОТКРИЕТЕ СКРИВАЛИШТЕ НА СЕЛЕН. ИЛИ ЕДНОСТАВНО ДА ДОДАДЕТЕ ВЕГЕТА НАТУР

МОЖЕТЕ ДА ГИ ОСТАВИТЕ ДА ОДМАРААТ НА ПОСТЕЛА ОД СЕЛЕН. ИЛИ ЕДНОСТАВНО ДА ДОДАДЕТЕ ВЕГЕТА НАТУР

МОЖЕТЕ ДА ГО ИСТРЕНИРАТЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ КУРКУМА. ИЛИ ЕДНОСТАВНО ДА ДОДАДЕТЕ ВЕГЕТА НАТУР

Po receptu majke prirode

За природно неодоливо пилешко

Повеќе за производот egeta Natur za piletinu

Прстофат темпераментни авантури

Повеќе за производот Vegeta Natur za meksička jela

Совршен партнер на секој компир

Повеќе за производот Vegeta Natur za krumpir
Инспирирај се со Вегета Натур специјалите и откриј ги новите вкусови на природата!
Мирисно пилешко од рерна
Ароматично пилешко со зеленчук
Медитеранска салата
Фина салата од печени компири

Ти треба уште инспирација? Погледни во брошурата со рецепти

Зошто готвењето со Вегета Натур е најприродната работа на светот?

Постојат три клучни причини

ЦЕЛЕР

мирисна нота на Вегета Натур

Кај народот познат како билка на вегета, целерот ѝ ги дава на Вегета Натур препознатливите мирис и вкус. Поради изразената арома тој е одлична замена за магдонос во супите и варивата. Се користи целата билка која има бројни лековити својства.